bМТ- Бургас Медия Тренд

Бургаски полицай: В един и същи ден организирах погребението на съпругата си и рождения ден на дъщеря си (ВИДЕО)

  12.03.2024 10:56
Бургаски полицай: В един и същи ден организирах погребението на съпругата си и рождения ден на дъщеря си (ВИДЕО)

Автомобилът с 33-годишната Янита Пепелянкова и децата й внезапно е ударен от 59-годишен шофьор, навлязъл в насрещното платно. Инцидентът става през уикенда на пътя Бургас-Средец. Младата жена загива на място, а двете деца са откарани в болница, едно от момиченцата с опасност за живота.

Днес съпругът й, намери сили да говори за трагедията, за да не остане младата жена просто статистика в черната хроника.



„Единственото, което искам е този човек да поеме отговорността за причинената смърт на жена ми, за болката, която причини на мен и на децата ми“, казва Иван Дошев. 

Пътят е района на катастрофата е прав, под наклон и предразполага към по-бързо шофиране. Освен това изпреварването тук е забранено. Високата скорост плюс неправилната маневра са сред вероятните причини за инцидента. 



„От свидетели, които са шофирали зад въпросния автомобил, разбрах, че многократно преди инцидента е криволичил по пътното платно, като е навлизал в платното за насрещно движение.“, обясни съпругът на загиналата жена. 

Макар Иван Дошев да е полицай, не е бил подготвен за трагедията, която сполетяла семейството му. В деня на инцидента организирал рождения ден на една от дъщерите си.



„На следващия ден със сълзи на очите трябваше да организирам погребението на съпругата ми, а после с усмивка и торта в ръце трябваше да вляза в болничната стая, където да отпразнуваме така дългоочаквания ден. От своя страна дъщеря ми ме попита къде е майка й, защо я няма. Защо не е там в този важен ден за нея. Нямах сили да й кажа, все още нямам“, сподели мъжът. 



Единствената сила, която крепи младия мъж е, че децата му се подобряват. Утре най-вероятно ще ги изпипат, казаха от болницата. Виновният шофьор също е в лечебното заведение. Все още няма повдигнато обвинение, тъй като вчера е направен повторен оглед на двата автомобила. Чакат се и експертизи.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати