bМТ- Бургас Медия Тренд

„Булген“ отпразнува 25-та си годишнина с откриване на нов магазин в Бургас

  08.04.2024 16:10
„Булген“ отпразнува 25-та си годишнина с откриване на нов магазин в Бургас

С откриване на нов магазин в Бургас, “Булген” ООД избра да отбележи 25-та си годишнина. С доказания си опит и професионализъм, фирмата се е превърнала в лидер в сферата на проектирането, доставката и монтажа на отоплителни, климатични,слънчеви и фотоволтаични системи. 

„Булген” ООД разполага със собствени складови бази и шоурумове в Силистра и Добрич, а от днес фирмата, която е оторизиран търговски партньор на водещи компании в бранша, прехвърли Стара планина и вече има представителство за Югоизточна България след като откри най-новия си търговски обект,а именно този в град Бургас.

"Преди седмица успяхме да сертифицираме и фирмата по ISO от международно призната сертифицираща компания BUREAU VERITAS 1828, като покрихме два стандарта:за качество и за околна среда", сподели собственикът на „Булген“ ООД Георги Ангелов. 

 

Фирмата вече има хиляди изпълнени частни и стопански обекти в областите: Силистра,Шумен,Русе, Добрич,Варна,Бургас и други градове в България.

Новият магазин, бе открит в присъствието на десетки дългогодишни партньори-водещи компании в бранша на “Булген” ООД от цялата страна! Търговският обект се намира на адрес: град Бургас ул.“Индустриална”41 

"Нашите клиенти могат да разгледат пълната гама от предлагани продукти, както и да получат консултация от квалифициран персонал. Също така фирмата разполага с обучени и сертифицирани монтажни и сервизни групи по райони. Насоката ни за развитие е изцяло в предлагането на иновативни продукти с високо качество и гарантиран произход, отговарящи на Европейските директиви за опазване на околната среда, чрез повишаване на енергийната ефективност на цени без конкуренция", каза още собственикът Георги Ангелов.

“Булген” ООД предлага богат асортимент и разнообразие от камини, котли на пелети и биомаса, твърдо гориво, нафта, ток, газ, пелетни горелки и др. Също може да откриете голямо разнообразие от марки и мощности на термопомпи и климатици,конвектори,подово лъчистоотопление,панелни и алуминиеви радиатори, термодинамични, електрически и комбинирани бойлери, буферни съдове.Системи за пречистване и омекотяване на вода.Пречистватели на въздух,въздушни завеси,рекуператори,водоохлаждащи агрегати,VRF системи.

Не липсват също слънчеви и фотоволтаични колектори и окомплектовка, термостатна арматура,лири за баня циркулационни помпи,тръби и фитинги.

“Булген” ООД не отстъпва на своите принципи за пълна подкрепа и коректност към партньорите и клиентите си, поддържане на постоянна наличност на цялата продуктова гама и качество на предлаганите продукти, монтажните услуги и сервизното гаранционно и извънгаранционно обслужване.

По повод годишнината си,“Булген“подарява на своите клиенти 10% отстъпка на всички продукти до края на месец април!


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати