bМТ- Бургас Медия Тренд

Фолкпевецът Константин превърна дискотеката си в аптека

  27.11.2020 13:05
Фолкпевецът Константин превърна дискотеката си в аптека

Заведенията отново затварят и въобще не се знае кога ще заработят нормално. Фолкпевецът Константин е сред посрдалите, след като и неговата дискотека затворе кепенците, а и самият той остана без изяви.  Коцето, който изкара доста тежко коронавируса, а баща му бе настанен дори в болница на апаратно дишане, тези дни си направи грозна шега в социалните мрежи. Оказа се, че неговия клуб се превръща в аптека, пише blitz.bg
 Поне такава снимка плъзна из социалните мрежи и дори бе споделена от профила на Константин. "Дискотеките затварят... Хайде на аптека",  ще е  актуалният лаф тия дни.
Затова Коцето в типичния си стил намери решение -  реши да добави табела "Аптека" пред дискотеката си в Студентски град, че да не секва бизнеса. Картинката с табела, разбира се е колаж. По време на болестта Константин не беше толкова весел и с цялото си сърце се молеше за своя баща, който бе настанен в болница с усложнения от вируса. Фолкпевецът също се жалваше от ужасните болки, но вече излекуван реши да си прави нелепи шеги в мрежата, които бяха жестоко осъдени от последователите му.

Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати