bМТ- Бургас Медия Тренд

Бургаски боксьор почина след сбиване в ж.к. "Меден рудник", майка му твърди, че е убит

  17.01.2022 12:04
Бургаски боксьор почина след сбиване в ж.к. \

Полицията в Бургас разследва смъртта на 41-годишния боксьор Пламен Ангелова. Мъжът починал вчера вечерта след сбиване със свой съсед пред блока. Нападателят е задържан. 
Пререканието между двамата започнало по време на събрание на входа. Задържаният имал претенции, че боксьорът цепил дърва на терасата и създавал силен шум. Спорът прераснал във физическа агресия, а малко по-късно 41-годишният мъж се прибрал и припаднал на входната врата. 
На място дошла линейка и полиция, които констатирали смъртта му. Органите на реда са иззели видеозаписи от камери в района, тъй като според майката на починалия синът й е убит. 
"Скараха се отвън. Той понякога ми цепеше дърва на терасата, той му вика защо цепиш дърва и се скараха. И започна да го бие на улицата и аз видях как го бие. Казах недей да биеш сина ми, защо го биеш. И синът ми дойде отвън, легна тук и повече не стана. Убиха го", каза майката на починалия Мария Ангелова. 
[caption id="attachment_32962" align="alignnone" width="636"] Мария Ангелова[/caption]
"Самата жена е възприела физическия контакт като първопричина за настъпването на смъртта, но в последствие е проведена аутопсия от съдебен лекар, чието заключение е, че причина за настъпилата смърт е белодробна емболия", уточниха от бургаската полиция. 

Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати