bМТ- Бургас Медия Тренд

Нов голям успех на бургазлийката Мария Бакалова! Актрисата е новото попълнение на Марвел, вижте с кого ще си партнира

  07.06.2022 09:10
Нов голям успех на бургазлийката Мария Бакалова! Актрисата е новото попълнение на Марвел, вижте с кого ще си партнира

Бургаската актриса Мария Бакалова, която направи пробив в световното кино с ролята си в "Борат 2" и беше номинирана за "Оскар", е новото попълнение в киновселената на "Марвел". Според световни медии Бакалова ще изпълни ключова роля в "Пазители на галактиката 3".

Звездният актьорски състав на филма включва Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Полтър. Миналата седмица беше съобщено, че към него се присъединява португалската актриса Даниела Мелхиор, която проби в световното кино с ролята си в "Отряд самоубийци". 

„Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Беше много трудно да опазя тайната”. Това написа Мария Бакалова в емоционален пост в Instagram, часове след като беше обявено, че се присъединява към екипа на „Пазители на галактиката 3”.

Ролята на Мария Бакалова, както и сюжетът на третия филм от поредицата "Пазители на галактиката", се пазят в тайна. 

Първите две продукции реализираха над 1,6 милиарда долара.

"Пазители на галактиката 3", режисиран от Джеймс Гън, трябва да излезе на екран на 5 май 2023 г. 

Българската актриса Мария Бакалова направи пробива си в световното кино, след като британският актьор и комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в "Борат 2". За изпълнението си Бакалова получи добри отзиви и редица награди, както и номинация за "Оскар", припомня изданието. 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Одобрявате ли отмяната за носене на маски на закрито?

Резултати