bМТ- Бургас Медия Тренд

17-годишен сириец спретна гонката с полицията в Бургас и заби колата с 15 бежанци в дърво

  15.08.2022 09:12
17-годишен сириец спретна гонката с полицията в Бургас и заби колата с 15 бежанци в дърво

Лекият автомобил, пълен с 15 нелегални мигранти, който бе преследван по няколко възлови улици и булеварди в Бургас от полицията и катастрофира, е управляван от 17-годишен сирийски гражданин. Това съобщиха днес от бургаската полиция. 

Случаят е от вчера вечерта, когато униформени опитаха да спрат за проверка "Мазда" с кържалийска регистрация на бул. "Струга". Вместо да се подчини на разпореждането, шофьорът ускорил и избягал в посока ул. "Стефан Стамболов". 

След предприетото преследване, на кръгово кръстовище "Метро", лекия автомобил завил в дясно в посока кръговото кръстовище "Изход Варна" и вероятно поради загуба на контрол, водачът на преследвания автомобил допуснал самостоятелна катастрофа по ул. "Транспортна", блъскайки се в крайпътно дърво.

От автомобила излезли 15 мъже, незаконно преминали границата на България, които се самоопределили, като сирийци. От инцидента няма сериозно пострадали. Разминали са се с леки наранявания. Всички са прегледани в болнично заведение и освободени. Всички сирийци са задържани за срок до 24 часа със заповеди за задържане. Работата по случая продължава.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати