bМТ- Бургас Медия Тренд

17-годишен сириец спретна гонката с полицията в Бургас и заби колата с 15 бежанци в дърво

  15.08.2022 09:12
17-годишен сириец спретна гонката с полицията в Бургас и заби колата с 15 бежанци в дърво

Лекият автомобил, пълен с 15 нелегални мигранти, който бе преследван по няколко възлови улици и булеварди в Бургас от полицията и катастрофира, е управляван от 17-годишен сирийски гражданин. Това съобщиха днес от бургаската полиция. 

Случаят е от вчера вечерта, когато униформени опитаха да спрат за проверка "Мазда" с кържалийска регистрация на бул. "Струга". Вместо да се подчини на разпореждането, шофьорът ускорил и избягал в посока ул. "Стефан Стамболов". 

След предприетото преследване, на кръгово кръстовище "Метро", лекия автомобил завил в дясно в посока кръговото кръстовище "Изход Варна" и вероятно поради загуба на контрол, водачът на преследвания автомобил допуснал самостоятелна катастрофа по ул. "Транспортна", блъскайки се в крайпътно дърво.

От автомобила излезли 15 мъже, незаконно преминали границата на България, които се самоопределили, като сирийци. От инцидента няма сериозно пострадали. Разминали са се с леки наранявания. Всички са прегледани в болнично заведение и освободени. Всички сирийци са задържани за срок до 24 часа със заповеди за задържане. Работата по случая продължава.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Трябва ли да се забрани със закон продажбата на райски газ?

Резултати