bМТ- Бургас Медия Тренд

Четвъртото издание на концерта "Обичам Бургас" идва с повече емоции и настроение

  05.09.2022 13:13
Четвъртото издание на концерта \

Четвъртото издание на традиционния концерт – спектакъл „Обичам Бургас“ идва с голяма доза емоции и настроение.

Най-добрите бургаски изпълнители и млади таланти ще зарадват публиката с горещи изпълнения от сцената на Летния театър на 10 септември. Началото е в 20:00 часа.

Тази година в „Обичам Бургас“ ще бъде с нова модерна визия, която включва много светлинни и звукови ефекти.

В спектакъла ще участват 140 певци, танцьори и акробати, които ще поднесат на публиката едно незабравимо шоу в края на летния сезон.

На сцената ще се качат Тони Димитрова, Стефан Илчев, Драго Драганов, „Фортисимо“, Василена Чернаева, Пламена Бенова, Дишо и Иван, група „Тоника“, трио DEJA VU, Красимира Иванова, трио Gentle Spirit, Крис Грънчаров, Ния Стоянова, Кристиана Георгиева, ДВГ „Изгревчета“, Expose Team и XNRG crew, КСТ „Бургас 1975“, КСА „Нефтохимик - 2011“, Танцово студио 29 и Мажоретен състав при Търговската гимназия.

Четвъртото издание на концерта ще е уникално и с това, че ще събере в едно четири вида изкуство – музика, танц, поезия и живопис.

Всички изпълнения ще са съпроводени със специални танцови хореографии, които ще бъдат изпълнени от общо 5 балетни формации. Освен обичани и популярни песни, изпълнителите ще рецитират от сцената и любими свои стихове. По време на рециталите на голяма видеостена ще бъдат показвани подбрани картини на бургаски художници от Бургас.

Спектакълът „Обичам Бургас“ е определян от мнозина като най-бургаския концерт. Той е създаден за всички, които носят Бургас в сърцето си и е кулминация на лятната културна програма на морския град.

Сред специалните гости в публиката ще бъдат изявени бургаски личности от сферата на културата и успели спортисти, които са прославили името на Бургас в страната и по света. По традиция и тази година всеки зрител ще получи подарък – знаменце с логото „Обичам Бургас“.

Концертът „Обичам Бургас“ изпълнява и важна културна мисия. В него публиката се среща с популярни певци и танцьори, а от друга страна концертът дава възможност за изява на млади таланти за първи път да стъпят на голямата сцена.

Билети се разпространяват на каса „Часовника“. Цената на пропуските е 10 лева.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати