bМТ- Бургас Медия Тренд

Три разярени добермана нападнаха жена и кучето й на плажа в Несебър

  11.11.2022 10:11
Три разярени добермана нападнаха жена и кучето й на плажа в Несебър

Жена и нейното куче бяха нападнати от три добермана на плажа в Несебър. Животното и неговият стопанин са със сериозни наранявания.

Както всяка сутрин Марина разхождала кучето си на южния плаж в Несебър, когато видяла от автомобил да излизат три агресивни добермана.

„Започнаха да тичат много бързо към нас. Скочиха първо върху мен, аз изкрещях, отблъснах се, но едно от кучетата ме ухапа по лицето. Моето куче се опита да ме защити, но те сграбчиха лапите му“, разказва Марина Кулашкина.

Лабрадорът на Марина спешно е откаран при ветеринар.

„Вчера му направиха операция на сухожилията и сега му е нужна рехабилитация, не може да върви и често трябва да ходим при ветеринаря за прегледи“, уточнява Марина. 

Близките на пострадалата са възмутени от реакцията на стопанката на агресивните кучета, която след инцидента си е тръгнала, без дори да се поинтересува какво е състоянието на пострадалите.

„Аз дори не мога да си го обясня това нещо. Жената, която пуска кучетата, стои си в колата, въобще не я интересува тези три Добермана кой може да срещнат – малки деца има. За мен е безобразие. Хора, разхождайте си кучетата, аз също имам куче, обичам ги, но големите кучета на повод, дори ние малките ги държим на повод, защото случват се много страшни неща“, каза Катя Валейова, която е приятелка на пострадалата. 

А пострадалата Марина не е подала сигнал в полицията. Единственото, което иска е извинение и от стопанката на агресивните кучета.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати