bМТ- Бургас Медия Тренд

Мистерия кой е шофирал колата, която за малко не уби възрастен мъж в Дебелт, взимат ДНК от волана

  20.12.2022 10:31
Мистерия кой е шофирал колата, която за малко не уби възрастен мъж в Дебелт, взимат ДНК от волана

Мистерия кой е шофирал автомобила, блъснал 66-годишен мъж на тротоара в бургаското село Дебелт. След като полицията задържа 28-годишен мъж пиян и без книжка, сега версията е, че колата е управлявана от сестра му.

Лек автомобил помете 66-годишен мъж на тротоара в село Дебелт, лекарите се борят за живота му

„Според свидетелски показания автомобилът е управляван от лице от женски пол. Вероятен роднина на собственика на автомобила. Това е лице също е задържано. Установяваме в момента дали тя е имала шофьорска книжка. Ще се назначат необходимите експертизи, които ще покажат имало ли е наркотици и съответно други авто-технически експертизи, които са по досъдебното производство“, обясни  ст. инспектор Минко Чолаков, нач. група ОП при РУ-Средец.

До инцидента се стигна след сватба в близкия ресторант и последвала гонка между празнуващите. Един от автомобилите блъска възрастния мъж, който продължава да е в бургаската болница в тежко състояние, но вече без опасност за живота, съобщиха неговите близки. 



Днес от прокуратурата заявиха , че ще бъде повдигнато обвинение на виновния шофьор. Назначена е ДНК експертиза от волана, която с категоричност да установи кой е управлявал превозното средство по време на инцидента.
 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати