bМТ- Бургас Медия Тренд

Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас имат нова спортна площадка

  25.05.2023 15:10
Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас имат нова спортна площадка

Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас вече имат нова спортна площадка. Новата придобивка се намира в двора на защитеното жилище, което е на ул. „Поп Грую“ № 45.

Кметът Димитър Николов честити новата ударопоглъщаща комбинирана площадка за волейбол и бадминтон на Защитеното жилище.

"Сигурен съм, че тя ще даде страхотна възможност за рехабилитация и повече движение, игри и спорт на открито, а това е изключително полезно за потребителите на Защитеното жилище. Всички потребители на Защитеното жилище ще могат да ползват предимствата, които то дава и това да им носи повече радост. Честита нова придобивка!", сподели кметът Николов.

Събитието се превърна в истински спортен празник за потребителите, които са истински фенове на успехите на бургаските волейболни клубове, тъй като гости на откриването още бяха представители на ВК "Нефтохимик 2010" /шампиони на България/ президентът на клуба Огнян Томов и капитанът на отбора Иван Станев и на ВК "Дея Спорт" /четвърти в Супер Волей и финалисти за купата на България/ д-р Александър Маджуров, президент и собственик на клуба, и Валентин Братоев, Самуил Вълчинов и Ники Николов, както и директорът на Спортно училище „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев.

Волейболистите подариха подписани от тях волейболни топки на потребителите на Защитеното жилище и изпробваха новата волейболна площадка заедно с тях.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати