bМТ- Бургас Медия Тренд

Куриозни престъпления от Кумлука в Бургас: Крадци отмъкнаха врати от стаи и телефон да пишат на жени (ВИДЕО)

  08.06.2023 16:36
Куриозни престъпления от Кумлука в Бургас: Крадци отмъкнаха врати от стаи и телефон да пишат на жени (ВИДЕО)

За редица куриозни престъпления в бургаската ромска махала, известна като Кумлука, съобщиха днес местни жители, които се организираха на символичен протест срещу зачестилите набези. На демонстрацията присъстваха 4-5 души, всеки от който е пострадал по някакъв начин от злосторниците.

Районният пастор Ахмед Емин, който се явява и като организатор на импровизирания протест също е сред пострадалите. Откраднали вратите от дома му, но само тези от вътрешните стаи – крадците ги откачили и взели със себе си. Другото било непокътнато.

„От няколко дни са кражбите тук. В къщата, където ние живеем са разбити пет вътрешни врати, които са взети. Алуминиеви са. Подали сме жалба. Полицията веднага ни съдейства“, казва Ахмед.

Той е сигурен, че кражбата е станала, за да се продадат вратите в пункт за вторични суровини, тъй като уверява, че са доста тежки.

Съсед на местния пастор пък разказа, че крадците влезли у тях и задигнали множество лични вещи. Сред тях и телефонът на човека. От него престъпниците влезли във Фейсбук профила му и започнали да пишат съобщение на млади жени.

Друг проблем в квартала били наркотиците, или по точно пикото, разказаха хора, заради което кварталът бил в депресия. Поне така описаха ситуацията те, тъй като хората полудявали от наркотика.

Повече, вижте във видеото!


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати