bМТ- Бургас Медия Тренд

Нови иззети коли в Бургас: 19-годишно пияно момиче, без книжка, предизвика катастрофа в Несебър

  10.08.2023 13:50
Нови иззети коли в Бургас: 19-годишно пияно момиче, без книжка, предизвика катастрофа в Несебър

19-годишна шофьорка предизвика катастрофа с материални щети в Несебър. Инцидентът е станал вчера, около 04:15 ч. на улица "Хан Крум".

Отзовалите се полицесйки служители констатирали, че младата водачка на "Фолксваген Голф", със софийска регистрация е неправоспособна. Освен това шофирала след употреба на алкохол с концентрация - 2.06 промила. Момичето отказало да даде кръв за химичен анализ. Задържано е със заповед за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. 

Вчера още два автомобила в Бургаско също са иззети:

Около 16.20 ч. в района до бл. 50 в ж.к. "Славейков" служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген Пасат", с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен бургазлия, като установили, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 2,04 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила му е иззет.

Около 19.30 ч. на поморийската улица "Княз Борис I" до дом №126  служители от Районно управление - Поморие спрели за проверка лек автомобил "Сеат Толедо", с бургаска регистрация, управляван от 43-годишен несебърлия, като след тестване за употреба на алкохол и наркотични вещества, втората проба е била положителна за употреба на канабис. Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Автомобилът му е иззет. 

 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати