bМТ- Бургас Медия Тренд

Костадинов: Публична тайна е, че Алексей Петров беше свързан с ПП-ДБ

  16.08.2023 16:03
Костадинов: Публична тайна е, че Алексей Петров беше свързан с ПП-ДБ


Лидерът на "Възраждане" коментира убийството на Алексей Петров. По думите му публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ.

"Връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите Докато американските медии се готвеха да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на „Възраждане“ с въображаеми "руски шпиони" в Англия, стана ясно, че в София е убит Алексей Петров", казва Костадинов. 

"Тук вече е налице нещо съвсем различно – ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ, а връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите. Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик и внезапните покушения срещу знакови престъпни фигури като Къро и сега Петров. Едно е ясно - мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата колониална територия", казва още лидерът на "Възраждане". 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати