bМТ- Бургас Медия Тренд

Мъжът, който се заби с колата си в морето край Лозенец, скочи от 6-я етаж на болницата

  23.08.2023 09:41
Мъжът, който се заби с колата си в морето край Лозенец, скочи от 6-я етаж на болницата

44-годишният мъж, който се заби с лекаия си автомобил в морето край заведение в Лозенец, сложи край на живота си, скачайки от 6-я етаж на УМБЛА-Бургас. 

Лек автомобил падна в морето край Лозенец, шофьорът е пострадал (СНИМКИ)

По неофициална информация шофьорът направил "каскадата" край плажа, именно в опит да се самоубие заради заболяване, но врязвайки се в каменистия бряг, единствено получил контузия в областта на главата и охлузни рани по ръцете.

Транспортиран е до УМБАЛ - Бургас, където е настанен за лечение в отделение "Втора хирургия". Около 18.10 ч. обаче в полицията е получено съобщение за това, че от шестия етаж на лечебното заведение, където се намира и отделението, върху топлата връзка между стария и новия корпус паднал въпросния мъж.

Незабавно е откаран в Спешния център, но въпреки оказаната му медицинска помощ, починал. Констатирано е, че мъжът, използвайки краткия промеждутък от време от настаняването си в стаята, докато бил сам, а роднините му съдействали за оформяне на документацията по приемането, скочил от прозореца на болничната стая.

Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас за окончателно изясняване причината за смъртта. 

 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати