bМТ- Бургас Медия Тренд

Челна катастрофа край Карнобат, петима пострадаха

  01.09.2023 09:05
Челна катастрофа край Карнобат, петима пострадаха

Тежка катастрофа край Карнобат прати петима души в болницата. Инцидентът е станал вчера, малко след 19:00 ч. на пътя между  села Житосвят и Драганци.

Заради дъжда и мократа асфалтова пътна настилка, в прав хоризонтален участък, лек автомобил "Опел Астра", със софийска регистрация, управляван от 74-годишен карнобатлия, поради движение с несъобразена с атмосферните условия скорост и загуба на контрол, навлизайки в лентата за насрещно движение. Блъска правомерно движещия се там лек автомобил "Шкода Фабия", с бургаска регистрация, управляван от 49-годишен карнобатлия.

От ПТП пострадали водачът на "Опел"-а, който получил фрактура на ребрата и е настанен за лечение в отделение "Първа хирургия" към УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота. С травми е и водачът на "Шкода"-та, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Неговити спътници 52-годишен карнобатлия, който получил контузни рани също е прегледан и освободен за домашно лечение, а 43-годишна карнобатлийк, която е със счупено дясно бедро, е настанена за лечение в отделение "Ортопедия" към УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Пострадала е и 42-годишна карнобатлийка, която с контузни рани е прегледана и освободена за домашно лечение. 

 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати