bМТ- Бургас Медия Тренд

Благотворителен базар в полза на Тошко ще се проведе тази неделя

  10.11.2023 12:11
Благотворителен базар в полза на Тошко ще се проведе тази неделя

Тази неделя от 10.00 часа на Славейковото пазарче, се организира благотворителен базар. Средствата събрани от него ще са за лечението на Тодор. Той е на 39 години, живее в квартал „Меден рудник“. Баща е на 7-годишно момченце. Тодор е дългогодишен международен шофьор на ТИР.

От 31 март, 2022 година е диагностициран с ВЕНОЗНА ТРОМБОЗА НА СИНУСИТЕ С ИНТРАЦЕРЕБРАЛЕН КОНГЕСТИЕН КРЪВОИЗЛИВ В ЛЯВА ТЕМПОРООКЦИПИТАЛНА ЗОНА.

Претърпял е три оперативни интервенции в Германия. Предстои му четвърта - поставяне на IPS- краниален имплант, която ще се извърши в България, УМБАЛ ,,Свети Иван Рилски“.

За предстоящата операция са необходими 43 000 лв., с които семейството не разполага, тъй като с всички свои спестявания са заплатили предходните операции.

„Близките на Тодор молят всеки, който има възможност нека да помогне, всеки лев е от полза. Сумата не е голяма, така че можем да се обединим и да я съберем. Това е втората благотворителна акция. Този път решихме да е базар, за да се включат още повече хора“, заяви Нуртен Чаушева – „Мисис Черно Море 2023 г“, която е и организатор на благотворителната акция.

В благотворителния базар тази неделя ще се включат Мелничен комплекс „Медово“, бързо хранене „Мамбо“, свои картини – наслада за душата ще предложи художничката Ася Петрова.

Който няма възможност да отиде на благотворителния базар, може да преведе средства за Тодор на:

BG98UBBS80021046031750

BIC код: UBBSBGSF

Тодор Митков Митев


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати