bМТ- Бургас Медия Тренд

Принудиха 19-годишен бургазли да се качи в кола и го сплашиха с пистолет

  08.12.2023 11:30
Принудиха 19-годишен бургазли да се качи в кола и го сплашиха с пистолет

19-годишен бургазлия насилствено е вкаран в лек автомобил и сплашен с пистолет. За това съобщават от полицията в морския град.

В неделя, около 19:00 ч., младежът е бил причакан около денонощен магазин на ул. „Св.св. Кирил и Методий“. Против волята му е заставен да се качи в лек автомобил, който го откарал до двора на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в к-с „Славейков“.

След множество заплахи и закани, както и след изстрел с пистолет в земята, младежът е принуден да легне на земята и да изчака оттеглянето на извършителите.

В резултат на бързите полицейски действия е установена самоличността им – това са трима бургазлии на възраст от 26 до 28 години. Констатирано е, че причина за извършеното деяние са неуредени междуличностни взаимоотношения между 19-годишния бургазлия и един от извършителите.

Проведени са множество процесуално-следствени действия, установени са свидетели и всички лица, съпричастни към деянието. Автомобилът, с който се придвижвали извършителите, е иззет. Иззет е и газовия пистолет, с който е произведен изстрел. Работата по цялостно документиране на случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати