bМТ- Бургас Медия Тренд

Събират средства за лечението на млада бургазлийка, пострадала тежко при катастрофа

  06.03.2024 13:07
Събират средства за лечението на млада бургазлийка, пострадала тежко при катастрофа

Млада бургазлийка пострада тежко при катастрофа на връх 3-ти март. Инцидентът е станал около 14:00 ч. на празника, когато тя пътува на пасажерското място в автомобил, връщащ се от шествието на връх Шипка.

„Не е истина, как части от секундата могат да преобърнат живота Ви. По-малката ми сестричка претърпява катастрофа в следствие на която, тя изпада през задното стъкло на автомобила, който се сурка, по неофициални данни, около 100 метра по таван“, разказва брат й Стоян Динев.

Росица Динева е откарана в полусъзнание в болница „Свети Георги“ в Пловдив със счупен таз, счупени прешлени, пукнат бял дроб, надробена ръка и още травми.

„Предстои борба за живота й, множество операции и тежки рехабилитации, които не са посилни за нормалното ми семейство. Винаги съм помагал, дори когато не мога. Вярвам в доброто и вярвам в хората. Днес аз преглъщам цялото си его и достойнство и моля за помощ. Моля, помогнете на сестричката ми да оживее, тя заслужава да види още от този свят!“, призовава братът на пострадалата.

 

IBAN:

BG40STSA93000026800567

Титуляр на сметката Дончо Динев Динев - Баща


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати