bМТ- Бургас Медия Тренд

Мъж преби с дървен кол 22-годишна жена в бургаския ж.к. Меден рудник

  20.05.2024 09:05
Мъж преби с дървен кол 22-годишна жена в бургаския ж.к. Меден рудник

Мъж нанесе побой на 22-годишна жена от Ямбол. Нападението е станало в събота, малко преди 03:00 ч. през нощта, в блок 78 в бургаския ж.к. "Меден рудник". 

При обход в близост до блока, служители от Четвърто Районно управление чули викове и силен шум от счупване на стъкло. Спирайки пред сградата, забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена.

Намесили се своевременно, като констатирали, че потърпевша млада жена е със силни болки в областта на лявата ръка и е откарана в УМБАЛ – Бургас. При медицинския преглед е констатирано, че същата получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Установен и задържан е извършителя на побоя – това е 44-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания за извършеното и предал дървен прът, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата.

Извършено е претърсване в обитавания от него дом, като са намерени и иззети пластмасова чаша с амфенамин, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество, чийто точен произход е в процес на изясняване.

Униформените се натъкнали и на свивка с канабис, ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество,  две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис "Фосфорна киселина 85 %" и др. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати