bМТ- Бургас Медия Тренд

Четири деца пострадаха при челна катастрофа в Бургаско

  03.06.2024 09:05
Четири деца пострадаха при челна катастрофа в Бургаско

Четири деца и трима възрастни пострадаха при челна катастрофа в Бургаско. Инцидентът е станал 1-ви юни, около 14:30 ч., на пътя между сунгурларските села Чубра и Пъдарево. 

От полицията съобщиха, че автомобил със старозагорска регистрация, управляван от 68-годишен мъж от с. Славянци и пътуващ от с. Пъдарево към с. Чубра навлязъл от ляв завой, загубил контрол над колата и частично се озовал в лентата за насрещно движение. 

Така се стигнало до сблъсък в предната лява част на насрещно движещия се лек автомобил, с варненска регистрация, управляван от 39-годишна жена от Стара Загора. 

От катастрофата пострадал водачът на виновния автомобил, който получил фрактура на лявата подлакътна кост. Без опасност за живота е откаран в болница. Неговата 67-годишна съпруга получила фрактура на дясната ръка и също е прегледана в лечебно заведение. Пострадали още 40-годишната им дъщеря и 2-годишният им внук. Той е със счупен крак, настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас. 

От инцидента пострадали и трите деца на водачката другия лек автомобил - двама близнака на 8 години и 10-годишният им брат. Момчетата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като за лечение е настанено само 10-годишното момче със съмнения за спукан далак.

 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати