bМТ- Бургас Медия Тренд

Над 15 хил. души пяха с Лени Кравиц в Бургас (ВИДЕО)

  07.08.2024 10:23
Над 15 хил. души пяха с Лени Кравиц в Бургас (ВИДЕО)

Пространството около Морската гара в Бургас се оказа тясно за хилядите фенове от цяла Европа, дошли в морския град за концерта на световната музикална звезда Лени Кравиц.

Изпълнителят с 4 награди Грами за пръв път е в Бургас, като част от световното си турне и направи двучасово шоу, на което изпя, освен синглите от новия си албум, така и едни от най-обичаните си песни- American Woman, Fly Away, I Belong to You.

 

„Бях тук през последните два дни и не се натъкнах на нищо друго освен на красиви емоции и на всички, които ни посрещаха и ни караха да се чувстваме като у дома си. Обещавам ви, тъй като ще бъдем на път през следващите пет години, това да бъде редовна спирка в нашите турнета!“, обърна се от сцената Лени Кравиц по време на концерта.

Рок легендата направи и емоционален жест към своя фенка, която е била на негови концерти на 5 континента, но издигна плакат, на който пишеше, че най-голямата й мечта е да си направи селфи с него. Концерта му в Бургас сбъдна мечтата й.

Малко преди шоуто кметът на Бургас Димитър Николов се срещна с Лени Кравиц зад кулисите.

„Подарих на Лени Кравиц автобиографичната му книга, за да има и българското издание, на нашия език. За мен беше чест да гостува в Бургас!“, написа Николов в профила си в Инстаграм.

Въпреки дъжда, който заваля минути преди появата на звездата на сцената, нито един от феновете на си тръгна до последната песен. 


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати