bМТ- Бургас Медия Тренд

Трагедия! Почина 66-годишният мъж, който беше блъснат от кола на тротоара в с. Дебелт

  24.02.2023 12:46
Трагедия! Почина 66-годишният мъж, който беше блъснат от кола на тротоара в с. Дебелт

Почина възрастният мъж, който в края на миналата година беше блъснат от лек автомобил в бургаското село Дебелт, докато се разхожда по тротоара. Това съобщиха негови близки. 66-годишният Иван Куртев близо два месеца се бори за живота си в болницата.

Лек автомобил помете 66-годишен мъж на тротоара в село Дебелт, лекарите се борят за живота му

Припомняме, че инцидентът стана на 17-ти декември, около 16:00 ч., на ул. „Цвятко Радойнов“ в с. Дебелт. След сблъсъка, лекият автомобил напусна местопроизшествието. Собственикът му – 28-годишен мъж е издирен допълнително и задържан. Той е бил пиян и никога не е притежавал шофьорска книжка.

Според свидетелски показания обаче, не той е шофирал колата, а е опитал да прикрие неговата сестра. Сега се очаква обвинението да бъде преквалифицирано за ПТП с жертва. Срещу кого обаче ще бъде повдигнато обвинението, ще стане ясно в понеделник, когато от прокуратурата обещаха да дадат повече подробности по случая.

Мистерия кой е шофирал колата, която за малко не уби възрастен мъж в Дебелт, взимат ДНК от волана

Междувременно жителите на селото настояват за по-засилено полицейско присъствие. По думите им не веднъж са ставали свидетели 28-годишният мъж да шофира рисково. Кметицата на селото обеща да съдейства, за да се изградят „легнали полицаи“ по улицата, където стана катастрофата.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Чиста ли е водата по българското Черноморие?

Резултати