bМТ- Бургас Медия Тренд

Трагедия! Почина 66-годишният мъж, който беше блъснат от кола на тротоара в с. Дебелт

  24.02.2023 12:46
Трагедия! Почина 66-годишният мъж, който беше блъснат от кола на тротоара в с. Дебелт

Почина възрастният мъж, който в края на миналата година беше блъснат от лек автомобил в бургаското село Дебелт, докато се разхожда по тротоара. Това съобщиха негови близки. 66-годишният Иван Куртев близо два месеца се бори за живота си в болницата.

Лек автомобил помете 66-годишен мъж на тротоара в село Дебелт, лекарите се борят за живота му

Припомняме, че инцидентът стана на 17-ти декември, около 16:00 ч., на ул. „Цвятко Радойнов“ в с. Дебелт. След сблъсъка, лекият автомобил напусна местопроизшествието. Собственикът му – 28-годишен мъж е издирен допълнително и задържан. Той е бил пиян и никога не е притежавал шофьорска книжка.

Според свидетелски показания обаче, не той е шофирал колата, а е опитал да прикрие неговата сестра. Сега се очаква обвинението да бъде преквалифицирано за ПТП с жертва. Срещу кого обаче ще бъде повдигнато обвинението, ще стане ясно в понеделник, когато от прокуратурата обещаха да дадат повече подробности по случая.

Мистерия кой е шофирал колата, която за малко не уби възрастен мъж в Дебелт, взимат ДНК от волана

Междувременно жителите на селото настояват за по-засилено полицейско присъствие. По думите им не веднъж са ставали свидетели 28-годишният мъж да шофира рисково. Кметицата на селото обеща да съдейства, за да се изградят „легнали полицаи“ по улицата, където стана катастрофата.


Свързани новини
Последни новини
Анкета
Какво очаквате от поредните избори на 2-ри април?

Резултати